Τεχνική Υποστήριξη

Δεν πουλάμε μόνο! Οι ειδικοί μας παρέχουν υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε όλα τα προϊόντα μας

Τεχνικό Τμήμα

Εμείς στη New Optical Solutions αναγνωρίζουμε τη σημασία της Τεχνικής Υποστήριξης για τους πελάτες μας. Η ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών μας με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Μπούκη και η συνολική μας εμπειρία μας, υποστηριζόμενη από τις πλήρως εξοπλισμένες τεχνικές εγκαταστάσεις μας, διασφαλίζει την έγκυρη και έγκαιρη συντήρηση του εξοπλισμού TOMEY, Canon, Excelsius και Lumenis.

Επιπλέον, η New Optical Solutions είναι η μόνη εταιρεία που εφαρμόζει με επιτυχία το πρόγραμμα «ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» οφθαλμολογικού εξοπλισμού για τους πελάτες της.

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό, θα ήθελα να ανακοινώσω την επαγγελματική μου σχέση με τη New Optical Solutions ως Διευθυντή του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης.

Η 30ετή εμπειρία μου στην εξυπηρέτηση του ιατρικού εξοπλισμού που ειδικεύεται στην οφθαλμολογία,, σε συνδυασμό με τον σεβασμό και τη συνέπεια που με διακρίνει στην Οφθαλμολογική Κοινότητα, διασφαλίζει την ορθή λειτουργία του εξοπλισμού σας και την ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους ασθενείς.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας καθώς δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να σας εξυπηρετώ με Σεβασμό και Ευθύνη υπό την αιγίδα της New Optical Solutions.

Γεώργιος Μπούκης
Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης – New Optical Solutions

Δωρεάν Έλεγχος

Η εταιρεία μας προσφέρει την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία για όλους τους υπάρχοντες εξοπλισμούς TOMEY, CANON, EXCELCIUS και LUMENIS που βρίσκονται σε λειτουργία, σε όλη την Ελλάδα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ