Τεχνική Υποστήριξη

Καινοτόμες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε όλα τα προϊόντα μας

Τεχνικό Τμήμα

🔹Εμείς στη New Optical Solutions αναγνωρίζουμε τη σημασία της Τεχνικής Υποστήριξης για τους πελάτες μας.
🔹Η ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών μας με επικεφαλής τον
κ. Γεώργιο Ρουμπιέ
και η συνολική εμπειρία μας, υποστηριζόμενη από τις πλήρως εξοπλισμένες και συνεχώς αναβαθμιζόμενες τεχνικές εγκαταστάσεις μας,
διασφαλίζει την έγκυρη και έγκαιρη συντήρηση του εξοπλισμού Canon, Tomey, Excelsius, Optotek, αλλά και λοιπού οφθαλμιατρικού ή ιατρικού εξοπλισμού που μπορεί να διαθέτετε.

🔹Επιπλέον, η New Optical Solutions είναι η μόνη εταιρεία που εφαρμόζει με επιτυχία το πρόγραμμα «ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» οφθαλμολογικού εξοπλισμού για τους πελάτες της.

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό, θα ήθελα να ανακοινώσω την επαγγελματική μου σχέση με τη New Optical Solutions ως Διευθυντή του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης.

🔹Η 30ετής εμπειρία μου στην τεχνική υποστήριξη του Oφθαλμολογικού εξοπλισμού, αλλά και εξοπλισμού πληθώρας άλλων ιατρικών ειδικοτήτων, σε συνδυασμό με τον σεβασμό και τη συνέπεια που με διακρίνει στην Ιατρική Κοινότητα, διασφαλίζει την ορθή και πιστοποιημένη λειτουργία του εξοπλισμού σας, για τη παροχή από μέρους σας ποιοτικών ιατρικών υπηρεσιών προς τους πελάτες και ασθενείς σας.

🔹Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας καθώς δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να σας εξυπηρετώ με Σεβασμό και Ευθύνη υπό την αιγίδα της New Optical Solutions.

Γεώργιος Ρουμπιές
Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης New Optical Solutions

Δωρεάν Έλεγχος

Η εταιρεία μας προσφέρει την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία για όλους τους υπάρχοντες εξοπλισμούς TOMEY, CANON, EXCELCIUS που βρίσκονται σε λειτουργία, σε όλη την Ελλάδα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ