Τα απόλυτα συστήματα καθαρισμού αέρα και απολύμανσης

Προστατεύουμε προσωπικό, ασθενείς και επισκέπτες, με τα απόλυτα συστήματα καθαρισμού αέρα.

Η τεχνολογία DFS εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις πτητικές οργανικές ενώσεις, βοηθώντας στην πρόληψη της μόλυνσης και της επιδείνωσης της υγείας λόγω ασθένειας. Παράλληλα μπορούν να προσφέρουν στους υγειονομικούς υπάλληλους και τους ασθενείς όχι μόνο αίσθημα ασφάλειας αλλά και απόλυτα καθαρό αέρα με πολλαπλά οφέλη:

  • Μειώνουν το βιο-φορτίο και τα εξαιρετικά λεπτά σωματίδια
  • Προλαμβάνουν διασταυρούμενες λοιμώξεις μεταξύ ασθενών
  • Προσφέρουν καλύτερο έλεγχο των μολύνσεων
  • Μειώνουν την πιθανή εξάπλωση ιών όπως η γρίπη Η1Ν1, ο κορωνοϊός και ο SARS
  • Εξαλείφουν τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs) των νοσοκομείων όπως η αλκοόλη και οι υδρογονάνθρακες
  • Βελτιώνουν την εμπειρία του ασθενή εξουδετερώνοντας τις νοσοκομειακές οσμές
  • Εξαλείφουν βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς όπως ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος (MRSA)

Τα συστήματα Healthway εμπιστεύονται σημαντικοί φορείς, Νοσοκομεία και Οργανισμοί σε όλον τον κόσμο όπως:

Mayo Clinic, Cleveland Clinic, Harvard University, Hilton, Intercontinental Hotels & Resort, Marriot, Bank of America, BMW, Crystal Cruises e.t.c

Στην Ελλάδα εμπιστεύθηκαν τα συστήματα για την ασφάλεια και την υγεία τους:

Θριάσιο Νοσοκομείο, Αττικόν, Σωτηρία, Ευαγγελισμος, ΝΙΜΙΤΣ, Λαϊκόν, ΑΧΕΠΑ, Περιφέρεια Αττικής, Ιατρικος Σύλλογος Αθηνών κα.

Compact DFS

Κύριο Χαρακτηριστικό: σύστημα αποστείρωσης αέρα

“Ο καθαριστής αέρα PURE Compact σχεδιάστηκε για οικιακή χρήση ή για χρήση σε μικρά γραφεία. Χάρη στην τεχνολογία DFS είναι ο μόνος καθαριστής αέρα στον κόσμο με δυνατότητα εξολόθρευσης μικροοργανισμών μικρότερου μεγέθους και από τον Covid19, με αποτέλεσμα να μπορεί να εντοπίσει και να εξαλείψει αποτελεσματικά σωματίδια που είναι 40 φορές μικρότερα από τα πρότυπα του φίλτρου HEPA. -Αφαιρεί το 99.99% των σωματιδίων με μέγεθος έως και 0.007 micron -Με απορροφητικό φίλτρο VOC 5 σταδίων για αφαίρεση επιβλαβών αερίων και οσμών.”

Deluxe DFS

Κύριο Χαρακτηριστικό: σύστημα αποστείρωσης αέρα

“Φορητό σύστημα αποστείρωσης αέρα DFS HW Deluxe Το HealthWay Deluxe είναι το απόλυτο σύστημα καθαρισμού αέρα για την εξάλειψη αερομεταφερόμενων σωματιδίων, μικροοργανισμών και αερίων για ένα πιο υγιές εσωτερικό περιβάλλον. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία εξασφαλίζει 90% καθαρότερο χώρο σε 30 μόλις λεπτά, καθιστώντας το, ως το ισχυρότερο σύστημα καθαρισμού αέρα στον κόσμο”

Κατασκευαστές