Μίσθωση Ιατρικών Μηχανημάτων

Μια σύγχρονη και ευέλικτη χρηματοδοτική  λύση που δεν δεσμεύει τα κεφάλαια σας

Οικονομική ευελιξία

Σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον με πολλές προκλήσεις για τους επαγγελματίες της υγείας, η αγορά ενός νέου μηχανήματος μπορεί να απαιτεί υπέρογκα κεφάλαια. Τα πακέτα μίσθωσης ιατρικών μηχανημάτων γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ διαθεσιμότητας κεφαλαίου και κλινικών αναγκών γιατρών και νοσοκομείων.

Σύγχρονη τεχνολογία

Η ταχύτατη τεχνολογική πρόοδος καθιστά δύσκολο για τα νοσοκομεία και τους γιατρούς να συμβαδίζουν με τις ιατρικές εξελίξεις που εμφανίζονται. Όταν χρησιμοποιείτε παλιά τεχνολογία, επισκευές και ανακλήσεις που ενδέχεται να προκύψουν δημιουργούν επιπλέον προβλήματα. Με τη μίσθωση έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση στη νέα τεχνολογία.

Ομαλή λειτουργία

Τα παλαιότερα ιατρικά μηχανήματα είναι επιρρεπή σε προβλήματα στη χρήση τους και συνήθως είναι πιο δύσκολο να επισκευαστούν σε σχέση με τα καινούργια. Τα ανταλλακτικά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα ή το κόστος τους να είναι υπέρογκο. Με τη μίσθωση είναι εύκολη η αντικατάσταση παλαιότερων μηχανήματων με αξιόπιστα μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας.

Πως λειτουργεί

1. Επιλογή Ιατρικού Μηχανήματος

Ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων, σας επισκέπτεται και σας παρουσιάζει την γκάμα των μηχανήματων που υπάρχουν στην αγορά. Εσείς επιλέγετε το μηχάνημα που καλύπτει ανάγκες σας δίχως κανένα περιορισμό και δίχως το άγχος της δέσμευσης κεφαλαίων. Αφού επιλέξετε, ο υπεύθυνος πωλήσεων επικοινωνεί μαζί μας και μας δίνει τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος που θέλετε.

2. Επιλογή Πακέτου Μίσθωσης

Αναλύουμε τις ανάγκες σας σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε από τον υπεύθυνο πωλήσεων και σας παρουσιάζουμε εξατομικευμένα προγράμματα μίσθωσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Επιλέγετε το ιδανικό πακέτο μίσθωσης για εσάς προσδιορίζοντας το αντίστοιχο κόστος και τη διάρκεια αποπληρωμής. Μόλις επιλέξετε, προχωράμε στην παραγγελία του μηχανήματος.

3. Παράδοση και Τοποθέτηση

Η παράδοση του ιατρικού σας μηχανήματος γίνεται μέσα σε συγκριμένο χρονικό πλαίσιο όπως αυτό συμφωνείται κατά την παραγγελία. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και εγκατάσταση του μηχανήματος από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο και την εταιρεία κατασκευής. Είμαστε εκεί για την επίδειξη λειτουργίας και την εκπαίδευση των συνεργατών σας.

Ας κάνουμε τη σύγκριση Αγορά vs. Μίσθωση

Αγορά Ιατρικού Μηχανήματος

 • Απαιτείται πολύ υψηλό κεφαλαίο καταβολής για την αγορά του ιατρικού μηχανήματος.
 • Γίνεται απόσβεση της αξία των μηχανήματων σε βάθος αρκετών ετών.
 • Η διαδικασία έγκρισης κεφαλαίου από την Τράπεζα είναι επίπονη και απαιτεί τη δέσμευση κεφαλαίων.
 • Η οργάνωση και επίβλεψη των τεχνικών εργασιών συντήρησης ή επισκευής των ιατρικών σας μηχανήματων είναι δύσκολη και χρονοβόρα.
 • Το κόστος επισκευής ιατρικών μηχανήματων είναι υψηλό.

Μίσθωση από την Medical One Solutions

 • Δεν απαιτούνται υψηλά κεφάλαια για την απόκτηση του ιατρικού μηχανήματος.
 • Έχετε 100% απαλλαγή από το φορολογητέο εισόδημα.
 • Δεν απαιτούνται εγκρίσεις η δέσμευσης περιουσιακών στοιχειών.
 • Έχετε πρόσβαση σε νέα τεχνολογία με γρήγορη και εύκολη διαδικασία παραγγελίας.
 • Περιλαμβάνονται υπηρεσίες συντήρησης και επισκευών που πραγματοποιούνται από τον κατασκευαστή.
 • Παρέχουμε Αfter-Sale Service για όλη την διάρκεια της ενοικίασης των μηχανήματων.

Αναζήτηση προϊόντος

Βρειτε το προϊόν που θέλετε να αποκτήσετε με το πρόγραμμα μίσθωσης της MEDICAL ONE