Ιατρικά Αναλώσιμα

Οι Ειδικοί στο Οφθαλμολογικό Αναλώσιμο

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

Οφθαλμολογικά Αναλώσιμα

New Optical Solutions παρουσιάζει τη νέα σειρά Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων μιας χρήσης ως, Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της διακεκριμένης Ευρωπαϊκής Εταιρείας Royal Med Europe – Νurel Medikal.

Μαζί με τα ειδικά Οφθαλμολογικά Αναλώσιμα, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος (της Καναδικής Labtician, και της Αμερικανικής New World Medical), τώρα Η New Optical Solutions δραστηριοποιείται και στο χώρο του Χειρουργικού Ιματισμού και άλλων Αναλώσιμων Υλικών Χειρουργείου. Η New Optical Solutions έχει ένα σημαντικό μερίδιο στην ιατρική αγορά αναλώσιμων προϊόντων με τα χειρουργικά πεδία, τις ποδιές και τα σετ μιας χρήσης (custom packs).

Βασικός στόχος της New Optical Solutions είναι, όπως στον τομέα των Οφθαλμολογικών Μηχανημάτων και στο Service, που υπηρετεί με αξιοπιστία τα τελευταία 27 χρόνια, έτσι και στον τομέα των Οφθαλμολογικών Αναλώσιμων Προϊόντων να ανταποκρίνεται στη βελτίωση και διεύρυνση των προϊόντων με ασφάλεια, ποιότητα και χαμηλό κόστος.

Το όραμα της New Optical Solutions είναι να ενσωματώσει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών με την τεχνολογία και τον σχεδιασμό για να αναπτύξει τα εργονομικά και ασφαλή προϊόντα που ανταποκρίνονται ακριβώς στις προσδοκίες της αγοράς. Η New Optical Solutions είναι πάντα μία λύση συνεργασίας για τους πελάτες με τις συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες της, στοχεύοντας στο σχεδιασμό, στη δημιουργία και στην καθοδήγηση των πελατών για τη σωστή χρήση των κατάλληλων προϊόντων.

Οι εταιρείες μας

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ