NEW OPTICAL SOLUTIONS

Η New Optical Solutions είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στο χειρουργικό ιατρικό εξοπλισμό για τη χειρουργική επέμβαση οφθαλμών. Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές ιατρικών συσκευών στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας, ιδιωτικές κλινικές και κορυφαίους επαγγελματίες στην Ευρώπη.

Είμαστε αφιερωμένοι στο να εξοπλίζουμε τους παρόχους ιατρικής περίθαλψης οφθαλμών με οικονομικές αποδοτικές λύσεις για την εξασφάλιση ποιοτικής φροντίδας των ασθενών, τη βελτίωση των ιατρικών πρακτικών και την υποστήριξη της οικονομικής τους ανάπτυξης. Η New Optical Solutions παρέχει υψηλής ποιότητας χειρουργικά ιατρικά προϊόντα σε οφθαλμίατρους, παρέχοντας λύσεις σε χρόνιες παθήσεις, αποβλέποντας στην ποιότητα ζωής των ασθενών.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 1348,πληρώντας τις προυποθέσεις να παρέχουμε υψηλής ποιοτητας συστήματα διαχείρισης που θα έχουν πραγματικό όφελος για τις ιατρικές οργανώσεις και τους επαγγελματίες καθώς θα θέσουν σε εφαρμογή μεθόδους βέλτιστης πρακτικής.

New Optical Solutions ISO 9001

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ο Dr. Rolando Toyos

Dry Eye Specialist, IPL developer
Παρουσιάζει το IPL Optima της Lumenis

Dr. Α.Κανελλόπουλος

«Υποστηρίζουμε εταιρείες με πάθος, όπως η New Optical Solutions»

Dr. Β.Λιαράκος

«Θεωρούμε την New Optical Solutions έμπιστο και αξιόπιστο συνεργάτη»

Καθ. Σ.Γεωργαράς

«H New Optical Solutions εισάγει το πρωτοποριακό , ρομποτικό Laser Διαθλαστικής Χειρουργικής Excelsius Micron7»

Οι Εγκαταστάσεις μας

Η New Optical Solutions διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα, πλήρως εξοπλισμένα showrooms & Τμήματα Τεχνικής Υποστήριξης στην Ελληνική Αγορά

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΕΚΘΕΣΗ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠρόεδρος
Ο κ. Γεωργίου έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του οφθαλμολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμων. Πριν από την ίδρυση της New Optical Solutions, ήταν ο Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Οφθαλμολογίας της Pharmex ΑΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΚΗΣΤεχνικός Διευθυντής
Ο κ. Μπούκης είναι ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς που εξυπηρετούν την Ελληνική Οφθαλμολογική Κοινότητα για περισσότερο από 30 χρόνια. Ο κ. Μπούκης είναι κάτοχος πιστοποιητικών από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές Οφθαλμολογικού Εξοπλισμού.
ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΔιευθυντής Πωλήσεων
Ο κ.Τάσος Θεοδώρου έχει μία πλούσια εμπειρία 27 χρόνων στις πωλήσεις Οφθαλμολογικού Εξοπλισμού Tomey, Canon και άλλων μεγάλων Οίκων. Ξεκίνησε την πορεία του από την Pharmex μαζί με το Πρόεδρο μας κ.Γ.Γεωργίου και το Τεχνικό μας Διευθυντή κ.Γ.Μπούκη.

Δωρεάν Έλεγχος

Η εταιρεία μας προσφέρει την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία για όλους τους υπάρχοντες εξοπλισμούς TOMEY, Canon, Excelsius και Lumenis που βρίσκονται σε λειτουργία, σε όλη την Ελλάδα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ