Η New Optical Solutions Aποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Canon σε Ελλάδα & Κύπρο  προσφέρει σε ειδικές τιμές όλα τα μηχανήματα του οίκου.

Επίσης παρέχουμε Δωρεάν Τεχνολογικό Έλεγχο Χωρίς Χρέωση σε όλα τα μηχανήματα Canon καθώς και Ειδικά προγράμματα για την αντικατάσταση του παλαιού σας μηχανήματος με τη νέα τεχνολογία Canon

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

OCT-HS100

Το ΟCΤ HS100 της Canon Ιαπωνίας είναι o πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος φασματικός τομογράφος οπτικής συμφωνίας. Το ενσωματωμένο Scanning Laser Ophthalmoscope (SLO) επιτρέπει υψηλής ποιότητας διάγνωση του αμφιβληστροειδή και ακριβή παρακολούθηση των εξετάσεων. Το OCT-HS100 παράγει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Η πλατφόρμα λογισμικού OCT-HS100 παρέχει εκτεταμένη συνδεσιμότητα ΙΤ. Με το προαιρετικό λογισμικό Angio Expert το OCT-HS100 μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα με OCT-Αγγειογραφία.

CR-2 AF

H CR-2 AF είναι μια νέας γενιάς μη μυδριατική κάμερα βυθού με εκτεταμένες αυτόματες λειτουργίες. Διαθέτει αυτόματη εστίαση, ενώ είναι εξαιρετικά συμπαγής και ελαφριά. Υψηλή ποιότητα εικόνας με εξαιρετικά χαμηλή ένταση του φλας. Ψηφιακή μη μυδριατική κάμερα βυθού με πεδίο λήψης 45°. Χρησιμοποιεί μια προσαρμοσμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, που βασίζεται στην περίφημη τεχνολογία EOS της Canon, με ειδική επεξεργασία εικόνας για την βέλτιστη οφθαλμική απεικόνιση.

CR-2 PLUS AF

Μη μυδριατική κάμερα βυθού Canon με αυτόματη εστίαση και λήψη. Με την προσθήκη αυτοματισμών, η άμεση λήψη των εικόνων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Η λειτουργία φωτογράφησης αυτοφθορισμού (FAF) παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές του αμφιβληστροειδή που δεν μπορούν να γίνουν ορατές με την πρωτότυπη έγχρωμη φωτογραφία. 5 τρόποι φωτογραφίας: έγχρωμη, ανέρυθρη, κοβαλτίου, φλουροαγγειογραφία και πρόσθιο ημιμόριο. Η CR-2 Plus AF είναι μια πολύ ευέλικτη κάμερα απεικόνισης του αμφιβληστροειδή. Εξοπλισμένη με μια μοναδική ειδική φωτογραφική μηχανή EOS για την υψηλότερη ποιότητα εικόνας.

CX-1 HYBRID

H CX-1 είναι η απόλυτη κάμερα βυθού της Canon με υβριδικές λειτουργίες που συνδυάζει λήψη με ή χωρίς μυδρίαση και αλλαγή μεταξύ των δύο λειτουργιών με
το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι εξαιρετικά ευέλικτη φλουοροαγγειιογραφία, με 5 δυνατότητες φωτογράφησης: έγχρωμης, φλουοροαγγειογραφίας, ανέρυθρης, κοβαλτίου και αυτοφθορισμού (FAF). Η CX-1 είναι ιδανική κάμερα (MYD)-(NON MYD)-(FAF) για τη διάγνωση των κύριων ασθενειών του οφθαλμού.

TX-20

Πλήρως αυτόματο τονόμετρο αέρος από την Canon. To TX-20 της Canon μετρά εύκολα την ενδοφθάλμια πίεση (ΕΟΠ), προσφέροντας μια αποτελεσματική εξέταση και ταυτόχρονα άνεση στους ασθενείς. Διαθέτει προηγμένη έξυπνη και πλήρως αυτοματοποιημένη 3D λειτουργία που καθιστά τη χρήση της συσκευής εξαιρετικά απλή με το πάτημα ενός κουμπιού

RK-F2

Το Aυτόματο Διαθλαση-Κερατόμετρο RK-F2 διαθέτει ένα προηγμένο 3D σύστημα Πλήρους Αυτόματης Ευθυγράμμισης και Μέτρησης. Η λήψη των αποτελεσμάτων γίνεται εύκολα με την πίεση ενός κουμπιού. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μία απλή ευθυγράμμιση στην κόρη του οφθαλμού και να ξεκινήσετε τη μέτρηση. Η έξυπνη αυτόματη λειτουργία θα αναλάβει την ευθυγράμμιση και τη μέτρηση και στους δύο οφθαλμούς εντελώς αυτόματα. Ακόμη και η εκτύπωση
των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται αυτόματα.

TX-20 P

Δύο σε ένα, τονόμετρο και παχύμετρο μαζί σε ένα ενιαίο σύστημα. To νέο TX-20P είναι ένα οφθαλμολογικό μηχάνημα με πολλαπλές λειτουργίες καθώς μετρά την ενδοφθάλμια ίεση (ΕΟΠ) και το κεντρικό πάχος του κερατοειδή, υπολογίζοντας έτσι και αποδίδoντας αυτόματα τη διορθωμένη ενδοφθάλμια πίεση. Η προηγμένη, έξυπνη και πλήρως αυτοματοποιημένη μετρητική λειτουργία καθιστά τη χρήση της συσκευής εξαιρετικά απλή για το χειριστή και ιδιαίτερα άνετη για τους ασθενείς. Με την αυτοματοποιημένη και τρισδιάστατη επικέντρωση στους οφθαλμούς οι μετρήσεις ολοκληρώνονται πολύ γρήγορα και αυτόματα. Η εκτύπωση των μετρήσεων και το κόψιμο του χαρτιού πραγματοποιούνται επίσης αυτόματα μειώνοντας το χρόνο εξέτασης στο ελάχιστο.