Η New Optical Solutions σε συνεργασία με την LUMENIS παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών διακεκριμένων Οφθαλμιάτρων στο Crown Plaza Hotel το νέο καινοτόμο σύστημα Optimal IPL ως η επόμενη λύση στην θεραπεία της ξηροφθαλμίας. Ομιλητής ο Καθηγητής Οφθαλμολογίας Dr Sergio Solarino που έκανε και κλινικές εφαρμογές σε επιλεγμένους ασθενείς με αυξημένα προβλήματα Ξηροφθαλμίας !!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Οφθαλμολογική Κλινική του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου και ιδιαίτερα το τμήμα Οφθαλμικής Επιφάνειας και Ξηροφθαλμίας, την κυρία Χ. Τερζίδου (Διευθύντρια) και τον κύριο Γ. Δαλιάνη (Επιμελητή Α’) για την τεράστια συμβολή τους στην ανωτέρω παρουσίαση

Συγχαρητήρια στο Διευθυντή Πωλήσεων Ευρώπης, Μ.Ανατολής και Αφρικής κ.Πάρη Χατζηαναστασιάδη για τη συνεργασία και αγάπη του !

Οι καλύτερες στιγμές

Click any image to start the slideshow

Υποφέρουν οι ασθενείς σας από ξηροφθαλμία;

Η ξηροφθαλμία (DED) είναι η πιο συνηθισμένη πάθηση που αντιμετωπίζουν οι οφθαλμίατροι. Η ασθένεια έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής, με συμπτώματα όπως η αίσθηση ξένου σώματος, πόνος, θολή όραση, ξηρότητα ή υγροί οφθαλμοί. Η δυσλειτουργία του μεσοβιακού αδένα (MGD) είναι μία πολύπλευρη ασθένεια, γνωστή ως η κύρια αιτία που οδηγεί στην ξηροφθαλμία (DED) σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 85% των ασθενών.

Η ξηροφθαλμία (DED) μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ικανοποίηση των ασθενών μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις.

  • Οι οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις μπορούν να προκαλέσουν ξηροφθαλμία (DED) ή να επιδεινώσουν την υπάρχουσα ξηροφθαλμία (DED).
  • Οι οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις σε ασθενείς με υπάρχουσα ξηροφθαλμία (DED) είναι πιθανό να έχουν μειωμένη αποτελεσματικότητα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ